“Ιστορίες για Αγρίους” – Τελετή Έναρξης

Ιστορίες για Αγρίους

Η ωρα 21:05 και δεν υπήρχε θέση άδεια. Τα φώτα χαμηλώνουν και το βίντεο για τα εικοστά γενέθλια του φεστιβάλ ξεκινά. Μετά χειροκρότημα, τα φώτα ανοίγουν και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ μας καλωσορίζει. Με μια αναδρομή του κινηματογράφου, του φεστιβάλ αλλά και του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ, που εδω και 20 χρονια βρίσκεται πίσω απο αυτήν την διοργάνωση, μας αναλύει τι θα δούμε τις επόμενες 11 μέρες που θα είναι γεμάτες ταινίες, μουσική, πάρτυ, εκδηλώσεις. Δυνατό χειροκρότημα και τα φώτα χαμηλώνουν ξανά.
Με την πρώτη ιστορία να τελειωνει πριν πέσουν καν οι τίτλοι αρχής, ξεκινάει η ταινία “Ιστορίες για Αγρίους”, μια μαύρη κωμωδία που αποτελείται απο 6 μικρές επιμέρους ιστορίες που δείχνουν τι μπορεί να “στραβώσει” όταν όλα πάνε καλά. Η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς με διαφορα έρχεται απο την Αργεντινή και πραγματικά είχαμε να γελάσουμε τόσο πολύ σε ταινία απο το “Οι Άθικτοι” πριν από μερικά χρόνια.
Καλογυρισμένο, καλογραμμένο, με σάτιρα για την κοινωνία και όλους εμάς τους ανθρώπους, καταστάσεις που ξέφυγαν απο τα όρια της λογικής με ολέθρια αποτελέσματα. Σουρεάλ αντιδράσεις όταν όλα, και το εννοούμε όλα, πάνε στραβά. Αλήθεια εσύ πως θα αντιδρούσες στην θέση τους;
Εάν δεν καταφέρατε να το δείτε κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου.

Μην την χάσετε!!

Νικήτας Ηλιόπουλος

About The Author

Νικήτας Ηλιόπουλος Ο Νικήτας γεννήθηκε στην Αθήνα και τώρα σπουδάζει Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες. Του αρέσουν οι ταινίες υπερβολικά πολύ και προτιμά τόσο τον αμερικανικό όσο και τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο, γιατί όταν μια ταινία είναι καλή δεν την περιορίζουν τα σύνορα. Γνώρισε το θέατρο από μικρός και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αγαπάει το διεθνές θέατρο αλλά και τις αρχαίες τραγωδίες. Πιστεύει ότι, αν ο σκηνοθέτης έχει μεράκι τότε μπορούν να γίνουν θαύματα. "If you only read the books that everyone else is reading then you can only think what everyone else is thinking" είναι η φράση που έχει μείνει από τα βιβλία που έχει διαβάσει. Το διάβασμα είναι τρόπος ζωής. Από κλασσική μέχρι και παγκόσμια λογοτεχνία (έκτος απο τα βιβλία της σχολής βέβαια) το διάβασμα καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της ημέρας του. Συνεργάστηκε πρόσφατα με το SpoilerAlert.gr και ευελπιστεί για την καλύτερη δυνατή συνεργασία.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments