Λάφυρα από το Geekdom 15 (10/9/2015)

Το ξέρω πως έλειψα για δύο εβδομάδες αλλά ακόμα και τα λάφυρα θέλουν διακοπές! Tην προηγούμενη Παρασκευή ήταν Force Friday (κάτι σαν το ψυχοσάββατο του Star Wars μάλλον…) και μάθαμε ένα τόνο πληροφορίες αλλά είδαμε και άπειρα αντικείμενα Star Wars που θα είναι διαθέσιμα σε λίγο καιρό με την έλευση της καινούριας ταινίας The Force Awakens, τα οποία τα θέλω ΟΛΑ και να τα στολίσω σε όλο το σπίτι και να πάρω και τα lightsaber να κάνω βρουυυυμ βροοουυυυμμμ…

meelo scream

ΟΚ οκ οκ ηρεμώ… Σήμερα λοιπόν θα σας δείξουμε κάτι εντελώς διαφορετικό! Το boxset της 40ης επετείου του ”Holy Grail” των Monty Python. Το περίεργο όμως με αυτή την έκδοση πέρα από το ότι είναι σε έκδοση Blu-Ray αλλά και την πληθώρα συνεντεύξεων, outtakes, Q&A και commentaries, είναι πως αυτή η έκδοση περιέχει έναν λειτουργικό ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ που εκτοξέυει μικρές λαστιχένιες ΑΓΕΛΑΔΕΣ!

40th anniversary holy grain monty python boxset

Όχι αλήθεια είναι πλήρως λειτουργικός ο καταπέλτης…

40th anniversary holy grain monty python boxset

Δείτε λοιπόν και το promo βιντεάκι όπου οι ίδιοι οι ”πύθωνες”, John Cleese, Michael Palin, Terry Jones και Terry Gilliam μας εξηγούν πως δουλεύει αυτός ο καταπέλτης!

 

Αυτό το boxset μπορείτε να το βρείτε εδώ στα 34,99 $

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments