Όροι διαγωνισμού «Έγκλημα στα Φιορδ» (ΕΛΗΞΕ)

Όροι Διαγωνισμού:
Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα. Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Instagram.

Κανόνες διαγωνισμού

Α. Όροι του διαγωνισμού:
1. Πρέπει να κάνετε subscribe στο λογαριασμό instagram του SpoilerAlert και των Εκδόσεων Διόπτρα. Σημειώνουμε ότι κατά τη διαδικασία της απαρίθμησης των υποψηφίων, θα θεωρηθούν έγκυρες οι συμμετοχές εκείνες που θα εμφανίζονται σε ανοιχτούς και όχι private λογαριασμούς.

2. Πρέπει να κάνετε repost τη φωτογραφία διαγωνισμού του SpoilerAlert στο δικό σας λογαριασμό.

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του την Πέμπτη 24/11/16 έως την λήξη του την Πέμπτη 01/12/16 και ώρα 23:59.

Γ. Νικητές: 2 νικητές θα προκύψουν από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στη σελίδα του SpoilerAlertgr στο Instagram. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν με το προσωπικό του SpoilerAlertgr, το SpoilerAlertgr δύναται να δώσει το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.

Δ. Δώρο: Τα δώρα του διαγωνισμού είναι 2 αντίτυπα της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου «Έγκλημα στα Φιορδ» του Jørn Lier Horst, προσφορά των Εκδόσεων Διόπτρα. Τα δώρο θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στους νικητές, εαν μένουν εκτός Αττικής. Οι νικητές που μένουν στην Αττική, θα πρέπει να περάσουν από το κεντρικό κατάστημα των Εκδόσεων Διόπτρα, μετά από συνεννόηση με το προσωπικό.  Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με άλλες υπηρεσίες, παροχές ή χρήματα σε καμία περίπτωση.

Ε. Αλλαγές: Οι διοργανωτές SpoilerAlertgr και Εκδόσεις Διόπτρα διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.

ΣΤ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

About The Author

spirou Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments