Λάφυρα από το Geekdom (30/10/2015)

Ήρθε λοιπόν πάλι αυτή η περίεργη αμερικάνικη γιορτή που όλοι ντύνονται μασκαράδες και βγαίνουν και ζητάνε γλυκά ή κάτι άλλο το οποίο μάλλον είναι πολύ ακριβό γιατί όλος ο κόσμος στις ταινίες τους δίνει τα γλυκά. Βρήκα αρκετά πράγματα Halloween που θα μπορούσα να δείξω αλλά τα LEGO είναι τα καλύτερα παιχνίδια στον κόσμο οπότε όταν είδα το παρακάτω δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ.

Η LEGO για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την πρώτη ταινία Ghostbusters (αλλά και για να επεκταθεί σε όσα περισσότερα franchise μπορεί…) αποκαλύπτει το αρχηγείο των φαντασματο-πολεμιστών!


lego ghostbusters

Με 4634 κομμάτια να το συντελούν, το διώροφο αρχηγείο των ghostbusters αποτελείται από εργαστήριο, δωμάτια, ένα δωμάτιο φυλακή και προφανώς ένα στύλο άμεσης δράσης. Επίσης η LEGO δεν τσιγκουνεύτηκε τις μίνι φιγούρες της μιας και πακετάρει 12 διαφορετικά κομμάτια!

lego ghostbusters

Όλα αυτά από το official site της LEGO μόνο με 350$ τα οποια παίζει και να τα αξίζει ( όχι πως χαρίζονται και ποτέ οι της LEGO.), διαθέσιμο από Ιανουάριο του 2016.

lego ghostbusters

Αν τελικά δε σας κάνει ΟΥΤΕ αυτό για Halloween τότε πιστεύω αυτή η κούπα Jack Skelligton με θήκη για να βάλετε το μπισκότο σας θα σας πείσει.

skelligton mug

Μπορείτε να το βρείτε εδώ στην τιμή των 15 ευρώ.

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments