Όροι Διαγωνισμού “UnderCover” (ΕΛΗΞΕ)

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr σε συνεργασία με τo Crimescene.gr. Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Facebook.

Κανόνες διαγωνισμού

Α. Όροι του διαγωνισμού:

1. Πρέπει να κάνετε ένα σχόλιο με το όνομα της ομάδας σας στο post του διαγωνισμού στο facebook

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του την Τετάρτη 08/06/16 έως την λήξη του στις 15/06/16 και ώρα 23:59.

Γ. Ο νικητής θα προκύψει από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, και θα ενημερωθεί με απάντηση στο σχόλιο του στο ίδιο post στη σελίδα του SpoilerAlert.gr στο Facebook. Αν ειδοποιηθεί και δεν επικοινωνήσει με το προσωπικό του SpoilerAlert.gr , το SpoilerAlertgr δύναται να δώσει το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.

Δ. Δώρο: Ο Νικητής/νικήτρια μπορεί να έρθει δωρεάν με την ομάδα του (έως 4 άτομα) όποια διαθέσιμη μέρα και ώρα επιλέξει να κάνει κράτηση στο δωμάτιο απόδρασης.

Ε. Αλλαγές: Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.

ΣΤ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

About The Author

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nasos Xristou
8 years ago

Υπεροχο! ευχαριστουμε!!!