Το Cowboy Bepop επιστρέφει…

…με τον πιο συνηθισμένο τρόπο, τα live-action series. Το anime (παραγωγής 1998) επρόκειτο αρχικά να γίνει σειρά το 2008, με τον Keanu Reeves στον ρόλο του Spike. Αυτό τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, γιατί οικονομικά θέματα οδήγησαν τους δημιουργούς στο να ξαναγράψουν το σενάριο και τελικά να εγκαταλείψουν την αρχική ιδέα.

cowboy
Σε συμπαραγωγή Netflix και Tomorrow Studios, η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Το πρώτο επεισόδιο θα γραφτεί από τον Christopher Yost (Thor: Ragnarok). Ο σκηνοθέτης του anime Shinichiro Watanabe θα αποτελέσει σύμβουλος στην δημιουργία της σειράς.

Στο Cowboy Bepop βλέπουμε τις περιπέτειες των διαστημικών κυνηγών φυγάδων Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine kaiRadical Ed.

πηγή

About The Author

Konstantina Makridaki
Full time consultant, part time all kinds of everything. Όταν δεν είναι στην δουλεία κυκλοφορεί με ένα βιβλίο στο χέρι και πηγαίνει για μάθημα/παράσταση improv. Η σχέση της με τα βιβλία μπορεί να παρομοιαστεί με την σχέση Gollum-δαχτυλιδιου. Αγαπά να διαβάζει ακόμα και τα είδη που μισεί, για να μπορεί να τα κράζει με ευχαρίστηση μετά. Παθιάζεται με τις ξένες γλώσσες , οι οποίες την βοηθούν να διαβάζει ακοοοοοοομα περισσότερα βιβλία! Όνειρο της, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.
  • Αγαπημένες ταινίες: YA, Βαλκανικές, όλες του Πέδρο Αλμοδόβαρ
  • Αγαπημένος Συγγραφέας:Ιζαμπέλ Αλιέντε
  • Παιδικοί Ήρωες:Ματίλντα, Ερμιόνη Γκρέιντζερ
  • Αγαπημένο Ζώο:Γάτα (Ornithorhynchus anatinus)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments