Ο καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια – (Trailers)

Οι καμπάνες έχουν ξεκινήσει να χτυπούν χριστουγεννιάτικα. Εντάξει όχι, υπερβάλλω, είμαστε στα τέλη του Οκτώβρη! Αλλά η Disney βγάζει το παιδί από μέσα μας. Ένα παιδί που διψάει για παραμύθια.

Ο καρυοθραύστης, ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια του 19ου αιώνα, έρχεται στην μεγάλη οθόνη αυτή την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, από την Feelgood. Η ταινία «Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια» (The Nutcracker and the Four Realms) ζωντανεύει το παραμύθι με γνωστούς ηθοποιούς όπως οι: Helen Mirren (The Queen), Keira Knightley (Atonement), Morgan Freeman (Million Dollar Baby) και Mackenzie Foy (Interstellar) σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στην σκηνοθεσία βρίσκονται οι Lasse Hallström (Chocolat) και Joe Johnston (Captain America: The First Avenger).

Τα trailer της ταινίας είναι εδώ, για να σας προετοιμάσουν!

 

About The Author

Konstantina Makridaki
Full time consultant, part time all kinds of everything. Όταν δεν είναι στην δουλεία κυκλοφορεί με ένα βιβλίο στο χέρι και πηγαίνει για μάθημα/παράσταση improv. Η σχέση της με τα βιβλία μπορεί να παρομοιαστεί με την σχέση Gollum-δαχτυλιδιου. Αγαπά να διαβάζει ακόμα και τα είδη που μισεί, για να μπορεί να τα κράζει με ευχαρίστηση μετά. Παθιάζεται με τις ξένες γλώσσες , οι οποίες την βοηθούν να διαβάζει ακοοοοοοομα περισσότερα βιβλία! Όνειρο της, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.
  • Αγαπημένες ταινίες: YA, Βαλκανικές, όλες του Πέδρο Αλμοδόβαρ
  • Αγαπημένος Συγγραφέας:Ιζαμπέλ Αλιέντε
  • Παιδικοί Ήρωες:Ματίλντα, Ερμιόνη Γκρέιντζερ
  • Αγαπημένο Ζώο:Γάτα (Ornithorhynchus anatinus)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments