Αναδιανομή των ρόλων στο “Dark Tower” της Amazon!

Ναι, καλά ακούσατε. Θα συμβεί, αν και θεωρείται περισσότερο reboot παρά συνέχεια των ταινιών. Η πολυδουλεμένη σειρά βιβλίων του Stephen King ήρθε στις οθόνες μας το 2017, με προηγούμενες προσπάθειες των J.J. Abrams και Ron Howard να έχουν αποτύχει. Η ταινία του Nikolaj Arcel, με πρωταγωνιστή τον Idris Elba στον ρόλο του ήρωα Roland Deschain και του Matthew McConaughey στον ρόλο του κακού “άντρα με τα μαύρα” Walter Padick ήταν σαν ένα ρεμίξ των βιβλίων και μπορούμε να πούμε ότι δεν εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς.
Η ιδέα ήταν η ταινία να αποτελέσει πρώτο μέρος σε μια τριλογία ταινιών, με δυο σεζόν τηλεοπτικής σειράς να καλύπτουν τα ενδιάμεσα κενά. Η σειρά είναι ακόμα στα σχέδια της Amazon, αλλά αντί να καλύψει τα κενά θα ξαναφτιάξει τα πάντα από την αρχή.
O ηθοποιός Sam Strike (Nightflyers) έχει επιλεγεί για την πρώτη σεζόν του Dark Tower ως Roland Deschain, ενώ ο Jasper Pääkkönen (BlacKkKlansman) θα παίξει τον “Άντρα με τα μαύρα”.
dark tower
Η σειρά θα είναι μια ιστορία καταγωγής, που θα λέει πώς ο Roland έγινε για πρώτη φορά πιστολέρο και θα διηγηθεί την αρχική του συνάντηση με τον κακό “Άντρα με τα μαύρα”.
Η εκπομπή λέγεται ότι είναι μια “πιο πιστή” προσαρμογή της μεγάλης σειράς βιβλίων του Βασιλιά, και ο πρώην παραγωγός του The Walking Dead Glen Mazzara είναι ο ηγέτης της ομάδας παραγωγής.
Το MRC παράγει, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για το Imagine Entertainment του Ron Howard, το οποίο είχε προσπαθήσει προηγουμένως να δημιουργήσει την τηλεοπτική παραγωγή στο HBO όσο ο Howard θα σκηνοθετούσε τις ταινίες.
Ο Σκοτεινός Πύργος είναι ο τελευταίος σε μια σειρά μεγάλων στοιχημάτων για την Amazon Studios, η οποία προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι των μεγάλων τηλεοπτικών παραγωγών σαν το Game of Thrones.
Εκτός από το The Dark Tower (το οποίο φαίνεται σαν να έχει μόνο το πρώτο επεισόδιο προγραμματισμένο), η Amazon έχει επίσης την σειρά Lord of the Rings στα σκαριά. Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα δούμε πρώτο.

About The Author

Konstantina Makridaki
Full time consultant, part time all kinds of everything. Όταν δεν είναι στην δουλεία κυκλοφορεί με ένα βιβλίο στο χέρι και πηγαίνει για μάθημα/παράσταση improv. Η σχέση της με τα βιβλία μπορεί να παρομοιαστεί με την σχέση Gollum-δαχτυλιδιου. Αγαπά να διαβάζει ακόμα και τα είδη που μισεί, για να μπορεί να τα κράζει με ευχαρίστηση μετά. Παθιάζεται με τις ξένες γλώσσες , οι οποίες την βοηθούν να διαβάζει ακοοοοοοομα περισσότερα βιβλία! Όνειρο της, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.
  • Αγαπημένες ταινίες: YA, Βαλκανικές, όλες του Πέδρο Αλμοδόβαρ
  • Αγαπημένος Συγγραφέας:Ιζαμπέλ Αλιέντε
  • Παιδικοί Ήρωες:Ματίλντα, Ερμιόνη Γκρέιντζερ
  • Αγαπημένο Ζώο:Γάτα (Ornithorhynchus anatinus)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments