Η νουβέλα “Throttle” των Stephen King και Joe Hill θα γίνει ταινία

Το συγγραφικό έργο του Stephen King είναι διαχρονικά προσφιλές στις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές μεταφορές. Ήδη αναμένουμε την έξοδο του Μαύρου Πύργου στις 28 Ιουλίου και του It στις 8 Σεπτεμβρίου ενώ έχουν πάρει το πράσινο φως να γυριστούν τηλεοπτικές σειρές βασισμένες στο The Mist και στο Mr. Mercedes. Τα βιβλία του γιού του King, και επίσης συγγραφέα Joe Hill, αποτελούν επίσης πολύτιμο υλικό για τη δημιουργία ταινιών και σειρών. Η νουβέλα Throttle, που αποτελεί κοινό έργο τους, πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο.

throttle

Η νουβέλα Throttle εκδόθηκε αρχικά το 2009, ως τμήμα μιας limited edition ανθολογίας τρόμου, η οποία τιμούσε τον συγγραφέα Richard Matheson ενώ ήταν εμπνευσμένη από μια μικρή ιστορία του ίδιου του Matheson, το Duel. Η ιστορία της νουβέλας τοποθετείται στην έρημο της Νεβάδα, όπου μια ομάδα μοτοσικλετιστών που φέρει το όνομα η Φυλή, καταδιώκεται από κάτι πολύ τρομακτικό όταν στραβώνει μια συμφωνία.

Πηγή

About The Author

thanarm
Όταν ήταν μικρός ο thanarm ήταν άταχτος και απρόσεκτος και έπεσε μέσα στη χύτρα με ζωμό από σελιλόιντ. Ναι καλά διαβάσατε σελιλόιντ, αυτό το πλαστικό εύφλεκτο υλικό από νιτροκυτταρίνη, που χρησιμοποιείται για την κατασκευή κινηματογραφικού φιλμ. Οι παρενέργειες βαριές και ανίατες. Από τότε στις φλέβες του κυλάει αυτός ο ζωμός και για να συνεχίζει να κυλάει πρέπει να βλέπει διαρκώς ταινίες… Ενίοτε και να γράφει για αυτές...
  • Αγαπημένες ταινίες: Η Πηγή της Ζωής, Εις το Όνομα του Πατρός, Fight Club, Psycho, Τα Μυαλά που Κουβαλάς
  • Αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές: Twin Peaks, The X-Files, Breaking Bad
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Irvin Yalom 
  • Παιδικός Ήρωας: Batman
  • Αγαπημένο ΖώοΤο γαϊδούρι, το θαυμάζει για την υπομονή του…
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments