“Δημοκρατία” – παρουσίαση του βιβλίου

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, στις 21:00 στο Public Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του graphic novel “Δημοκρατία” των Αβραάμ Κάουα, Αλέκου Παπαδάτου και Annie Di Donna, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος.

Για το βιβλίο, που καταπιάνεται με τη διαμόρφωση της αθηναϊκής δημοκρατίας από τα χρόνια του Σόλωνα και τον Κλεισθένη μέχρι τους Περσικούς Πολέμους, θα μιλήσουν οι δημιουργοί του βιβλίου Αβραάμ Κάουα, Αλέκος Παπαδάτος και Annie Di Donna, ο Δημήτρης Δημητράκος (Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών) και η Μαριλένα Κασιμάτη (Ιστορικός Τέχνης, Επιμελήτρια Εθνικής Πινακοθήκης), ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος.

Το SpoilerAlert θα βρίσκεται εκεί!

Διαβάστε και τη συνέντευξη του Αβραάμ Κάουα για τη “Δημοκρατία”.

spirou

About The Author

spirou Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments