Ντετέκτιβ Άστραλ – παιδικό κόμικ!

Ο Ντετέκτιβ Άστραλ προσεδαφίζεται σε έναν μικρό πλανήτη, μπροστά από ένα κακόφημο μπαρ. Έχει ραντεβού με έναν πλούσιο επιχειρηματία, ο οποίος πρόκειται να του παραδώσει ένα πακέτο υψίστης σημασίας.

Ντετέκτιβ Άστραλ
Ακούγεται σαν ένα σενάριο νουάρ επιστημονικής φαντασίας και πράγματα είναι, με τη λεπτομέρεια ότι μιλάμε για ένα παιδικό κόμικ. Ο Νικόλας Στεφαδούρος μας διηγείται την περιπέτεια ενός γκαφατζή ιδιωτικού ντετέκτιβ και των (ελαφρώς πιο έξυπνων) βοηθών του στα πέρατα του σύμπαντος, ενάντια σε διαστημικούς κουρσάρους και τέρατα με γρήγορο μεταβολισμό.

Ντετέκτιβ Άστραλ
Προσεγμένη έκδοση, με καρτουνίστικο σχέδιο και ζωηρά χρώματα και μια ιστορία που σέβεται τη νοημοσύνη του μικρού αναγνώστη. Στοιχεία, δηλαδή, που το κάνουν σχετικά ελκτικό και για πιο μεγάλους αναγνώστες. Καλή ιδέα για τους γονείς που θέλουν να φέρουν τα παιδιά τους στο δρόμο των κόμικς, της επιστημονικής φαντασίας ή της ποπ κουλτούρας εν γένει.

About The Author

Γιώργος Τρου

Πολυκύτταρος οργανισμός αγνώστου είδους. Θα τον βρείτε να κάνει ταξίδια με τον Κόρτο Μαλτέζε στον Ειρηνικό, να κυνηγάει εγκληματίες με τον Batman ή να τρώει αγριογούρουνα στο γνωστό γαλατικό χωριό, που αντιστέκεται ακόμη και θα αντιστέκεται για πάντα στους Ρωμαίους εισβολείς. Λατρεύει όσο τίποτε άλλο τη μουσική του Ennio Morricone και τις καλές μπύρες.

  • Αγαπημένη ταινία: Oldboy, The Good, the Bad and the Ugly, V for Vendetta, Amores Perros, Akira και η λίστα δεν έχει τελειωμό...
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δυσκολεύεται να επιλέξει μεταξύ George Orwell και Stephen King
  • Παιδικός ήρωας:  ο Πίκος Απίκος, ο δαιμόνιος δημοσιογράφος
  • Αγαπημένο ζώο:  ο Ντίπο, ο μπετονένιος γλάρος από το Ινκάλ
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments