ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ” (ΕΛΗΞΕ)

Όροι Διαγωνισμού:
Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Φουρφούρι και Brainfood Εκδοτική. Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Facebook.

Α. Όροι του διαγωνισμού:
1. Πρέπει να κάνετε like στο λογαριασμό των Εκδόσεων Fourfoyri και @mention σε ένα φίλο σας στα σχόλια του Post.

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του την Τρίτη 15/10/19 έως την λήξη του την Κυριακή 20/10/19 και ώρα 23:59.

Γ. Νικητές: Ένας νικητής θα προκύψει από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, ο οποίος θα ανακοινωθεί στη σελίδα του SpoilerAlertgr στο Facebook. Αν ο νικητής δεν επικοινωνήσει με το προσωπικό του SpoilerAlertgr, το SpoilerAlertgr δύναται να δώσει το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.

Δ. Δώρο: Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα αντίτυπο της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου “ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ”, προσφορά των Εκδόσεων Φουρφούρι και της Brainfood Εκδοτικής. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της Brainfood Εκδοτικής μέσα σε 1 μήνα από την ημερομηνία που ανακοινώνεται το όνομά του, αν είναι κάτοικος Αθηνών. Αν κατοικεί εκτός Αθηνών, θα το παραλάβει με κούριερ (θα πρέπει να δώσει στοιχεία αποστολής: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Τ.Κ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ).

Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλες υπηρεσίες, παροχές ή χρήματα σε καμία περίπτωση.

Ε. Αλλαγές: Οι διοργανωτές SpoilerAlertgr και Brainfood Εκδοτική διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.

ΣΤ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

About The Author

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments