Η νέα ταινία του Hayao Miyazaki

Αυτό που λέει ο τίτλος : Ο μεγάλος Ιάπωνας animator είχε ανακοινώσει το 2013, μετά την ολοκλήρωση του εξαιρετικού The Wind Rises, ότι θα αποσυρθεί από την τέχνη του. Πρόσφατα όμως, αναθεώρησε τη συναταξιοδότησή του, σκορπίζοντας χαμόγελα στους φαν του.

hayao

Πιο συγκεκριμένα, ο Miyazaki δήλωσε ότι θα ασχοληθεί με το Kemushi no Boro, το οποίο αρχικά προοριζόταν για μικρού μήκους φιλμ. Πρόκειται για την ιστορία μιας μικροσκοπικής, τριχωτής κάμπιας, με την οποία ο Miyazaki ασχολείται επί 20 χρόνια. Θα είναι η πρώτη CGI ταινία του και σύμφωνα με τον ίδιο, θα έχει ολοκληρωθεί το 2019.

Και λίγο concept art για το καλό:

concept-art

Δε φαντάζομαι να μην χαμογελάτε ήδη.

About The Author

Γιώργος Τρου

Πολυκύτταρος οργανισμός αγνώστου είδους. Θα τον βρείτε να κάνει ταξίδια με τον Κόρτο Μαλτέζε στον Ειρηνικό, να κυνηγάει εγκληματίες με τον Batman ή να τρώει αγριογούρουνα στο γνωστό γαλατικό χωριό, που αντιστέκεται ακόμη και θα αντιστέκεται για πάντα στους Ρωμαίους εισβολείς. Λατρεύει όσο τίποτε άλλο τη μουσική του Ennio Morricone και τις καλές μπύρες.

  • Αγαπημένη ταινία: Oldboy, The Good, the Bad and the Ugly, V for Vendetta, Amores Perros, Akira και η λίστα δεν έχει τελειωμό...
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δυσκολεύεται να επιλέξει μεταξύ George Orwell και Stephen King
  • Παιδικός ήρωας:  ο Πίκος Απίκος, ο δαιμόνιος δημοσιογράφος
  • Αγαπημένο ζώο:  ο Ντίπο, ο μπετονένιος γλάρος από το Ινκάλ
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments