Έρχεται Interactive Black Mirror!

Θα ήθελες να μπορείς να διαλέγεις πως εξελίσσεται η αγαπημένη σου σειρά;

Φήμες λένε πως το Netfilx θα σε βοηθήσει σε αυτό, με την νέα σεζόν του Black Mirror, η οποία φημολογείται να προβληθεί τον Δεκέμβρη.
Σε περίπτωση που αυτό πραγματοποιηθεί, θα είναι το πρώτο πρόγραμμα που απευθύνεται σε ενήλικο κοινό που θα μπορείς να επιλέξεις “την δική σου περιπέτεια”. Ήδη με προγράμματα σαν το Puss in Book, μπορούμε να φανταστούμε την πιθανή εξέλιξη των πραγμάτων.

blackmirror

Οι προηγούμενες σεζόν του Black Mirror, συγκεκριμένα τα επεισόδια “San Junipero” στην τρίτη σεζόν και “USS Callister” στην τέταρτη σεζόν, τιμήθηκαν με Emmys για Outstanding Television Movie, Outstanding Writing for a Limited Series, Movie, και Dramatic Special.

Οπότε εάν η σεζόν προβληθεί όντως τον Δεκέμβρη δεν θα εκπλαγούμε εάν τέτοια περίοδο το 2019 σαρώνει τα βραβεία!

About The Author

Konstantina Makridaki
Full time consultant, part time all kinds of everything. Όταν δεν είναι στην δουλεία κυκλοφορεί με ένα βιβλίο στο χέρι και πηγαίνει για μάθημα/παράσταση improv. Η σχέση της με τα βιβλία μπορεί να παρομοιαστεί με την σχέση Gollum-δαχτυλιδιου. Αγαπά να διαβάζει ακόμα και τα είδη που μισεί, για να μπορεί να τα κράζει με ευχαρίστηση μετά. Παθιάζεται με τις ξένες γλώσσες , οι οποίες την βοηθούν να διαβάζει ακοοοοοοομα περισσότερα βιβλία! Όνειρο της, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.
  • Αγαπημένες ταινίες: YA, Βαλκανικές, όλες του Πέδρο Αλμοδόβαρ
  • Αγαπημένος Συγγραφέας:Ιζαμπέλ Αλιέντε
  • Παιδικοί Ήρωες:Ματίλντα, Ερμιόνη Γκρέιντζερ
  • Αγαπημένο Ζώο:Γάτα (Ornithorhynchus anatinus)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments