Νέο trailer για το Rogue One: A Star Wars Story.

Allright STOP (…collaborate and listen!) ότι και να κάνετε και δείτε το νέο τρειλερ της καινούριας ταινίας Star Wars. Θα δείτε την άνοδο της Αυτοκρατορίας, ακόμα μια σκηνή με τον Vader και γιατί η ταινία λέγεται Rogue One.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα 16 Δεκεμβρίου και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ έτοιμος…

ΥΓ. Ναι μπορεί ο χαρακτήρας του Donnie Yen τελικά να μην είναι κρυφός Jedi σε αποστολή να βρει και να σκοτώσει τον Darth Vader γιατί ξέρει την ταυτότητα του, αλλά έχω ακόμα ελπίδες…

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments