Αληθινά ψέματα : Επανακυκλοφορεί σε HD αλλά και σε τηλεοπτική σειρά

truelies

Μπορεί το Εξολοθρευτής ΙΙ: Μέρα κρίσης να είναι η πιο φημισμένη και αγαπημένη ταινία της συνεργασίας James Cameron – Arnold Schwarzenegger, όμως υπάρχει αρκετή αγάπη και για την κωμωδία δράσης Αληθινά ψέματα (1994). Η συγκεκριμένη ταινία κατά έναν ανεξήγητο λόγο, δεν έχει κυκλοφορήσει σε high-definition. Βέβαια ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης έσπευσε με δηλώσεις του να καθησυχάσει το κοινό, λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, χωρίς όμως να αποσαφηνίσει το πότε.

Εν τω μεταξύ κατά πως φαίνεται, την HD κυκλοφορία θα προλάβει η τηλεοπτική έκδοση της ταινίας με παραγωγό τον ίδιο τον James Cameron (αυτά είναι τα καλά νέα), εταιρία παραγωγής την 20th Century Fox Television (επίσης καλά νέα) και σκηνοθέτη του πιλοτικού επεισοδίου, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, McG (όχι και τόσο καλά νέα σύμφωνα με τα δείγματα σκηνοθετικής γραφής του στο  Terminator Salvation).

Ωστόσο η σειρά, Αληθινά Ψέματα, μπορεί να έχει πάρει την εντολή παραγωγής από τη Fox, αλλά το σενάριο, το οποίο έχει ανατεθεί στον Marc Guggeheim (Arrow), βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και έχει δρόμο μέχρι να ολοκληρωθεί.

Το σίγουρο είναι ότι εμείς θα δώσουμε μια “πιλοτική” ευκαιρία όπως πρόθυμα πράττουμε σε ότι αφορά τέτοιου βεληνεκούς εκδόσεις.

Γιώργος Δ. Σακκάς

Πηγή: slashfilm

 

About The Author

Γιώργος Σακκάς
Ονομαζομαι Γιωργος Σακκάς. Γεννήθηκα πριν 38 χρόνια στη Θεσσαλονικη. Το καλοκαίρι του '86 ειδα τον κύριο Φώτη να εκκρεμεί στο σαλόνι του σπιτιού του σαν δερμάτινο σακί γεμάτο ανενεργά όργανα. Είδα χωρις γονική συναίνεση σε βιντεοκασέτα το φρικιαστικό φιλμ "Τα κομμάτια" του Juan Piquer Simon και η γιαγιά μου, μου διάβασε το κοράκι του Edgar Allan Poe. Αυτά τα τρία συστατικά πύργωσαν μέσα μου τα θεμέλια για την απάντηση στην ερώτηση των τριγύρω μου σχετικά με την ασχολία μου οταν μεγαλώσω. Τωρα που μεγάλωσα ακομα βλέπω στον ύπνο μου τον Κυρ-Φωτη, στον ξύπνιο μου τα κομμάτια και ακούω στα αυτιά μου το φτερούγισμα του κορακιού. Ειμαι συγγραφέας. Το 2015 με τη μορφή αυτοέκδοσης κυκλοφόρησα το πρώτο μου βιβλιο με τιτλο: και μετά, σιωπή! Ενώ τον Νοέμβριο του 2016 απο τις εκδόσεις Όστρια, το βιβλιο "ΠΡόΣΩΠΑ".
Με τη συγγραφή κατάφερα (επιτέλους) να συνεννοηθώ με τον παρανοϊκό μέσα μου.
Εχω δυο κόρες και μισώ ήδη τους μελλοντικούς γαμπρούς!
Αυτά.
  • Αγαπημένη ταινία: Η λογική λέει Ο νονός. Η καρδιά Τα κομμάτια.
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Poe. Καζαντζάκης.
  • Παιδικός Ήρωας: Ο Σαραβάκος.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο ζημιοχθόριος ξαπλάνθρωπος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments