Όροι Διαγωνισμού Tasmar *ΕΛΗΞΕ*

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr.

Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Youtube.

Κανόνες διαγωνισμού

Α. Όροι του διαγωνισμού:

1. Πρέπει να κάνετε share στο pinned pοst που αφορά το διαγωνισμό στη σελίδα του spoileralert.gr στο facebook , και να tagάρετε ένα φίλο σας στα comments.

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του την Τρίτη 20/06/17 έως την λήξη του στις 27/06/17 και ώρα 23:59.

Γ. Νικητής: 1 (ένας) νικητής θα προκύψει από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, ο οποίοι θα ανακοινωθεί με απάντηση στο σχόλιό τους στο Facebook. Αν ειδοποιηθεί και δεν επικοινωνήσει με το προσωπικό του SpoilerAlert.gr , το SpoilerAlertgr δύναται να δώσει το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.

Δ. Δώρο: Τo δώρo του διαγωνισμού είναι ένας τόμος του “Hard Rock” υπογεγραμμένος από τον καλλιτέχνη. Το δώρο θα παραλάβει οι νικητής από τη Jemma press (αν διαμένει στην Αττική) ή θα του αποσταλεί (αν μένει στην υπόλοιπη Ελλάδα) μετά από συνεννόηση με την κα. Σπυριδούλα Γάτσιου. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλες υπηρεσίες, παροχές ή χρήματα σε καμία περίπτωση.

Ε. Αλλαγές: Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.

ΣΤ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

About The Author

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments