Ο Clive Barker παραγωγός στην τηλεοπτική μεταφορά του Weaveworld (Υφαντόκοσμος) για το CW.

Ο μέτρ του τρόμου Clive Barker συμμετέχει στη μεταφορά της νουβέλας του Υφαντόκοσμος (Weaveworld) στη μικρή οθόνη από το κανάλι CW. Παλαιότερα θεωρούνταν δύσκολη αυτή η μεταφορά λόγω του πόσα ειδικά εφέ θα χρειαζόντουσαν. Όμως το CW με τις σειρές Arrow, Flash και Gotham απέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει (…αν τα καταφέρει να κάνει και πιο ενδιαφέρουσες σειρές καλά θα ήταν). Σε αυτό το μοντέρνο adaptation μια αρτοσκευάστρια μαθαίνει πως έχει σαν πεπρωμένο να γίνει φύλακας ενός μυθολογικού βασιλείου που μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση μέσω μίας πύλης που βρίσκεται σε μια έπαυλη στην Σαββάνα. Μαζί με έναν σχεδιαστή εφαρμογών κινητού (όχι τόσο adventurous) πολεμάνε σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες προσπαθούν να καταλάβουν αυτό το βασίλειο.

Στο παρελθόν έγιναν διάφορες προσπάθειες μεταφοράς του Weaveworld σαν μίνι σειρά. To 91′ μάλιστα έγινε μεταφορά του σε κόμικ από την Epic comics.

Πηγή

 

 

 

 

 

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments