Νέο trailer για την ταινία Warcraft.

Η ορδή έρχεται και τίποτα δε θα μείνει όρθιο στο διάβα της. Το νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Warcraft θυμίζει κάτι από τα παιδικά μας χρόνια με την καρτουνίστικη απεικόνιση των αγαπημένων χαρακτήρων μας που έγιναν γνωστοί από την ομώνυμη σειρά παιχνιδιών στρατηγικής.

Κάποιοι βέβαια δεν βρίσκουν χαριτωμένο αυτό το εγχείρημα της ταινίας. Εσείς τι λέτε πως σας φαίνεται το trailer και η αισθητική της ταινίας;

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Ιουνίου του 2016. Τι λέτε θα πάτε;

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments