Άλλη μία τηλεοπτική σειρά για τον Neil Gaiman

Gaiman

Μετά την τηλεοπτική σειρά American Gods, την κινηματογραφική μεταφορά του How To Talk To Girls At Parties και την πρόσφατη ανακοίνωση για το Fortunately, The Milk, μία ακόμη τηλεοπτική σειρά έρχεται να προστεθεί στα projects που θα φέρουν το όνομα του Neil Gaiman.

Ο λόγος για το Neil Gaiman’s Likely Stories, του δυκτίου Sky Arts, μία ανθολογία που θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη τέσσερα διηγήματα του συγγραφέα.

Στην παραγωγή βρίσκεται η Sid Gentle Films, μία ανεξάρτητη κινηματογραφική εταιρία με έδρα το Λονδίνο, ενός τα τέσσερα επισόδεια της σειράς θα σκηνοθετηθούν από τους Ian Forsyth και Jane Pollard.

Πηγή: Guardian

About The Author

Θάνος Φιλάνης

Ο Θάνος διαβάζει ό,τι πέσει στα χέρια του, προτείνει στους φίλους του περίεργες ταινίες που δεν έχουν ξανακούσει και γράφει με ενθουσιασμό αυτάρεσκα κειμενάκια με θέμα τον εαυτό του. Geek μέχρι το κόκαλο—αν και σπάνια θα τον ακούσεις να το παραδέχεται—είναι γνωστός για την χρήση φράσεων όπως “το βιβλίο ήταν καλύτερο” και “τι, δεν ήξερες ότι είναι βασισμένο σε κόμικ;” Όταν δεν γράφει άρθρα και βιντεάκια για το SpoilerAlert, προσπαθεί να τελειώσει τη σχολή του και φαντασιώνεται το όνομά του σε εξώφυλλα βιβλίων.

  • Αγαπημένη ταινία: Αρνείται να απαντήσει ξεκάθαρα, αλλά το Contact και το Fight Club είναι πολύ ψηλά στη λίστα του.
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Κατά καιρούς περνάει από “φάσεις”, αλλά (για να μιλήσουμε με όρους Sex and the City) o Mr Big του είναι ο Neil Gaiman.
  •  Παιδικός Ήρωας: Όταν ήταν μικρός, του άλλαξε τη ζωή ένα βιβλίο για τον μύθο του Βασιλιά Αρθούρου. Ναι, είναι geek, το ξεκαθαρίσαμε αυτό.
  • Αγαπημένο Ζώο: Πλατύποδας (Ornithorhynchus anatinus). Είναι πάπια; Είναι κάστορας; Ποιος ξέρει; Όπως και να ‘χει είναι cool.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments