Ο Λάνθιμος στρέφεται στην τηλεόραση

Τα γυρίσματα του The Favorite με τις Rachel Weisz και Emma Stone έχουν ξεκινήσει, αλλά ο Γιώργος Λάνθιμος έχει ήδη υπογράψει για μια τηλεοπτική σειρά στο AMC, ονόματι On Becoming a God In Central Florida.
Πρόκειται για μια ιδέα της Kirsten Dunst, η οποία θα πρωταγωνιστεί και θα βρίσκεται στη θέση παραγωγού. Μαζί της θα είναι ο George Clooney, ο Grant Heslov και ο Λάνθιμος, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Το σενάριο θα γραφτεί από τους Robert Funke και Matt Lutsky.

Τι θα δούμε;

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη διάρκεια της σειράς, το καστ ή την πιθανή ημερομηνία προβολής. Πάντως, έχει χαρακτηριστεί από τους δημιουργούς της ως «μια σκοτεινή κωμική ιστορία για τη λατρεία της ελεύθερης αγοράς και το ατέλειωτο κυνήγι μιας γυναίκας για το Αμερικανικό όνειρο, στις αρχές των 1990s». Πιο συγκεκριμένα, η Dunst θα υποδύεται μια χρεωκοπημένη χήρα, η οποία μέσα από ψέματα και δολοπλοκίες προσπαθεί ν’ ανελιχθεί κοινωνικά, αλλά και να πάρει την εκδίκησή της.

About The Author

Γιώργος Τρου

Πολυκύτταρος οργανισμός αγνώστου είδους. Θα τον βρείτε να κάνει ταξίδια με τον Κόρτο Μαλτέζε στον Ειρηνικό, να κυνηγάει εγκληματίες με τον Batman ή να τρώει αγριογούρουνα στο γνωστό γαλατικό χωριό, που αντιστέκεται ακόμη και θα αντιστέκεται για πάντα στους Ρωμαίους εισβολείς. Λατρεύει όσο τίποτε άλλο τη μουσική του Ennio Morricone και τις καλές μπύρες.

  • Αγαπημένη ταινία: Oldboy, The Good, the Bad and the Ugly, V for Vendetta, Amores Perros, Akira και η λίστα δεν έχει τελειωμό...
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δυσκολεύεται να επιλέξει μεταξύ George Orwell και Stephen King
  • Παιδικός ήρωας:  ο Πίκος Απίκος, ο δαιμόνιος δημοσιογράφος
  • Αγαπημένο ζώο:  ο Ντίπο, ο μπετονένιος γλάρος από το Ινκάλ
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments