Σειρήνες στη Gotham City

seirines-gotham

Η Margot Robbie έκλεψε τις καρδιές των θεατών, υποδυόμενη την Harley Quinn, και η Warner Bros δεν σκοπεύει να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια: ο David Ayer, σκηνοθέτης του επιτυχημένου (εμπορικά τουλάχιστον) Suicide Squad, υπέγραψε για ν’ αναλάβει την ταινία Gotham City Sirens, για την οποία θα ξανασυνεργαστεί με την Αυστραλέζα ηθοποιό.

Προφανώς, η ταινία θα στηρίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς, που έχει να κάνει με τις «κακές γυναίκες» του Gotham, δηλαδή την Catwoman, τη Harley Quinn και την Poison Ivy.

Ο Ayer, πέρα από σκηνοθέτης, θα είναι και παραγωγός της ταινίας, όπως επίσης και οι Geoff Jones και Jon Berg. Χρέη σεναριογράφου ανέλαβε η Geneva Robertson-Dworet. Δεν έχουν ακουστεί φήμες για τα ονόματα των ηθοποιών, ούτε και για την ημερομηνία πρεμιέρας.

 

About The Author

Γιώργος Τρου

Πολυκύτταρος οργανισμός αγνώστου είδους. Θα τον βρείτε να κάνει ταξίδια με τον Κόρτο Μαλτέζε στον Ειρηνικό, να κυνηγάει εγκληματίες με τον Batman ή να τρώει αγριογούρουνα στο γνωστό γαλατικό χωριό, που αντιστέκεται ακόμη και θα αντιστέκεται για πάντα στους Ρωμαίους εισβολείς. Λατρεύει όσο τίποτε άλλο τη μουσική του Ennio Morricone και τις καλές μπύρες.

  • Αγαπημένη ταινία: Oldboy, The Good, the Bad and the Ugly, V for Vendetta, Amores Perros, Akira και η λίστα δεν έχει τελειωμό...
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δυσκολεύεται να επιλέξει μεταξύ George Orwell και Stephen King
  • Παιδικός ήρωας:  ο Πίκος Απίκος, ο δαιμόνιος δημοσιογράφος
  • Αγαπημένο ζώο:  ο Ντίπο, ο μπετονένιος γλάρος από το Ινκάλ
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments