SpoilerAlert!: Σε θέλουμε στην ομάδα μας!

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σεζόν, θα θέλαμε να συνεργαστούμε με νέα άτομα που μοιράζονται το πάθος μας για τις ταινίες, τις σειρές τα βιβλία και τα κόμιξ!

Όλη η δραστηριότητα του SpoilerAlert.gr γίνεται αφιλοκερδώς με δικά μας έξοδα, γιατί μας αρέσει και μας ευχαριστεί και το κάνουμε σαν «χόμπι». Για να μην παρεξηγηθούμε – δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σας ζητήσει κανείς συνδρομή ή κάτι τέτοιο για να συμμετέχετε, τα έξοδα θα συνεχίσουμε να τα καλύπτουμε εμείς, απλά ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχουμε έσοδα, οπότε και εμείς και εσείς θα ασχολούμαστε εθελοντικά. Βέβαια είμαστε πάντα αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον, αν γίνουμε ακόμα πιο γνωστοί θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε και κάποιους χορηγούς και τότε μπορούμε να δούμε αν έχουμε το περιθώριο να ασχοληθούμε επαγγελματικά και να συνεργαστούμε και μεταξύ μας σε επαγγελματική βάση.

Ψάχνουμε άτομα δραστήρια, με πάθος για δημιουργία. Δεν πρόκειται να σας πιέσει κανείς να κάνετε κάτι που δε θέλετε, αλλά η εμπειρία μας έχει δείξει πως αν δεν είστε διατεθειμένοι να αφιερώστε κάποιο ελάχιστο χρόνο για τα άρθρα ή τα βίντεό σας, και δεν μπείτε σε κάποιο υποτυπώδες πρόγραμμα, πολύ σύντομα θα τα παρατήσετε. Και πάλι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά θα προτιμούσαμε να το σκεφτείτε λίγο παραπάνω πριν ξεκινήσετε κάτι, για να μην χάσετε κι εσείς το χρόνο σας με κάτι μισοτελειωμένο.

Οι θεματικές που ασχολούμαστε είναι γνωστές : Παρουσίαση – Κριτική για Ταινίες / Σειρές / Βιβλία / Κόμιξ.

Απαραίτητα στοιχεία για κάθε άρθρο είναι τα εξής :

  • Σωστή ορθογραφία.
  • Καλό συντακτικό (χρήση παραγράφων, κόμματος κτλ).
  • Αναφορά πηγών (όταν υπάρχουν)
  • Καλή αιτιολόγηση στις κριτικές (Γιατί μου άρεσε/δε μου άρεσε ένα βιβλίο/σειρά/ταινία)

Από εκεί και πέρα θα μπορούσαν να μας φανούν χρήσιμα και άτομα που «αλιεύουν» αντίστοιχο περιεχόμενο από την επικαιρότητα, από ξένα αντίστοιχα sites και το αναδημοσιεύουν –εννοείται μαζί με την πηγή.

Όσον αφορά το κανάλι του YouΤube, ψάχνουμε άτομα με φιλόδοξες ιδέες για εκπομπές, με ένα γενικό πλάνο σε βάθος χρόνου, ώστε να εμπλουτίσουμε το κανάλι του Spoileralert με καινούριες εκπομπές, αντίστοιχες με τις υπάρχουσες. Αν έχετε μια ιδέα που πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει η επόμενη σειρά του SpoilerAlert.gr λοιπόν, ετοιμάστε μας ένα πλάνο κι ένα πρώτο δοκιμαστικό επεισόδιο και θα χαρούμε να το δούμε και να σας πούμε τη γνώμη μας! Απαραίτητα στοιχεία είναι ο καλός ήχος και ο επαρκής φωτισμός, και η προτεινόμενη διάρκεια είναι 2-3 λεπτά.

Αν σας ενδιαφέρουν όλα τα παραπάνω και θα θέλατε να μπείτε στην παρέα μας, στείλτε ένα e-mail στο info@spoileralert.gr ή αν προτιμάτε, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας μέσω του Facebook στέλνοντας μήνυμα στο www.facebook.com\spoileralertgr

About The Author

Γιώργος Βορριάς O αρχισυντάκτης του Spoileralert.gr τα τελευταία 25 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε διστακτικά, γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 350+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments